10. regata Labinska republika, Rabac, 15. - 17. 5.

10. regata Labinska republika, Rabac, 15. - 17. 5.

30.4.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Regata krstaša koja nosi ime prema slavnoj pobuni labinskih rudara ove godine slavi 10. obljetnicu u organizaciji Jedriličarskog kluba Kvarner Rabac. Druženje započinje u petak 15. svibnja na rivi u Rapcu dočekom natjecatelja i nastupom grupe The Night Express Band u 21 sat.

 

U sklopu zabavnog programa prikazat će se i projekcija fotografija s prošlih izdanja regate.

 

U subotu 16. svibnja prije starta prvog plova u 11 sati, nastupaju Labinske mažoretkinje, a od 10.30. do 12.30. održava se i likovna radionica za djecu na temu jedrenja. U 21 nastavlja se zabavni program s koncertom uživo. Zadnji dan u nedjelju 17. svibnja započinje nastupom Gradskog orkestra Labin i trećim plovom u 10.00 sati nakon kojeg slijedi četvrti, završni plov, te proglašenje pobjednika.

 

Na rivi ćete moći uživati u gastronomskim specijalitetima i istraskim vinima, a ljubitelje outdoor sportova razveselit će i Outdoor Expo sajam koji se otvara u subotu u 9 sati na rivi u Rapcu.

 

Outdoor Expo Zone predstavit će vodeće proizvođače opreme specijalizirane za outdoor sportove.

 

Osim bicikala i opreme za biciklizam, moći ćete pronaći tehničku odjeću i obuću za trčanje te opremu za penjanje, kajakarenje i stand-up veslanje. Sajam traje do 17. svibnja.

 

www.jkkvarner.hr/regata-labinska-republika-o-regati

 

 

jk kvarner rabac regata jedrenje regata labinska republika