1. zimski Kup Grada Labina: Osvrt na četvrtfinala i polufinala

1. zimski Kup Grada Labina: Osvrt na četvrtfinala i polufinala

20.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju su se pred mnogobrojnom publikom u SD Mate Blažina u Labinu održali četvrtfinalni te polufinalni susreti 1. zimskog Kupa Grada Labina. Maling je u prvoj utakmici četvrtfinala predvođen Slovencima (Rok Grželj, Slaven Radišković i ostali) tijesno pobijedio CB Merag sa Cresa 3:2 te se plasirao u polufinale gdje je slavio protiv AS Višković Spartans iz Pule sa 3:1 iako su dečki iz Pule poveli 0:1, Maling je konsolidirao redove te se sa tri pogotka plasirao u finale turnira. U drugoj četvrtfinalnoj utakmici Abracadabra i Harlem odigrali su jako dobru utakmicu, a boljim izvođenjem šesteraca u polufinale je prošla ekipa Abracadabre za koju su nastupili igrači Nacionala (Šestić i Kovač) te Grbić iz Uspinjače. U trećoj utakmici četvrtfinala Dinocop je preko raspoloženog Lukačića prošao u polufinale, slavili su Riječani sa 3:0 protiv Plavoga Puta. U polufinalu je Dinocop slavio protiv Abracadabre sa minimalnih 2:1 te se plasirao u finale. Treba napomenuti da je u sastavu Dinocopa bio i Ivor Weitzer koji nije ulazio u igru zbog ozljede. U četvrtoj utakmici Showtime je izgubio od AS Višković Spartansa sa visokih 1:4 iako je na poluvremenu bilo 0:0, Todorov je na toj utakmici postigao tri pogotka za Šijance. 

 

ČETVRTFINALE


CB MERAG - MALING 2:3
HARLEM - ABRACADABRA 1:1 (3:4) - šesterci
DINOCOP - PLAVI PUT 3:0
SHOWTIME - AS VIŠKOVIĆ SPARTANS 1:4

POLUFINALE


DINOCOP - ABRACADABRA 2:1
MALING - AS VIŠKOVIĆ SPARTANS 3:1

 

Finale i utakmica za treće mjesto na rasporedu su 26. siječnja u popodnevnim satima kada će se sastati Dinocop i Maling te Abracadabra i AS Višković Spartans. Uz ove dvije utakmice očekuje nas i ženski futsal, veteranska revijalna utakmica te utakmica NK Rudara (osvajači turnira Minu Ulica) protiv Selekcije Labinštine.

 

Foto (Nikol Boneta): Dinocop, Abracadabra, Maling, AS Višković Spartans

 

Info:  Futsal Club Albona

 

MNK Albona turnir mali nogomet Labin Kup Grad Labin sport organizator kotizacija ekipe Zimska malonogometna liga dvadeset godina osvrt