Završen Rise up festival

Završen Rise up festival

9.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Neponovljivim nastupom Dubioze Kolektiv završen je Rise Up Poreč 2018. Bend koji komunicira s publikom tijekom cijelog nastupa, oduševio je porečku publiku. Samo superlativi mogu se nizati uz dvosatni nastup i dva bisa na koje su se vraćali izvodivši svoje najveće hitove koje su fanovi pjevali u glas.


Prije njih nastupili su Damir Urban, koji je zagrijao okupljene na Peškeri hitovima u rasponu od prije 30 godina pa sve do danas. Edo Maajka odsvirao je svoje Prikaze, No Sikiriki, Pržiii i ostale. Bila je to doista večer za pamćenje, koju je zatvorio domaći izvođač Filip Motovunski.


Rise Up Poreč Music Festival ove je godine pružio za svakoga po nešto, bio je to sjajan spoj domaće, regionalne i svjetske glazbene scene. Najviše će u pamćenju ostati po premjernom nastupu Rite Ore u Hrvatskoj, koja se porečkoj publici doista pokazala kao prava diva i majstorski odradila svoj nastup.


Plava Laguna i ove je godine bila generalni pokrovitelj festivala, koji je za svakoga omogućio uspomenu – šešir, a festival podržavaju i Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

Foto: Robert Marić

rise up festival poreč rita ora poreč peškera dubioza kolektiv urban
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati