(VIDEO) Bruno Krajcar & Bobby Solo "Va Labine by Night"

(VIDEO) Bruno Krajcar & Bobby Solo "Va Labine by Night"

7.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Uz potporu Grada Labina svestrani istarski akademski glazbenik Bruno Krajcar ovih je dana završio spot za pjesmu „Va Labine by night" nastalu na stihove Valmera Cusme. Snimanje i sama montaža spota trajala je nekoliko mjeseci zbog različitih lokacija i zahtjevnosti režije koje su bile potrebne za zatvaranje ove zanimljive i jedinstvene glazbene suradnje.

 

Naime, prvi dio spota realiziran je u Puli prilikom snimanja pjesme u studiju, a zamišljen je kao prikaz radne atmosfere i suradnje Bobbyja i Bruna. Za taj dio bio je zadužen snimatelj Robi Ostoni. U drugi dio priče ulazi radijski i TV voditelj Robert Ferlin koji u spotu iskazuje i izniman glumački talent. Robert jedan dio spota snima u New Yorku, točnije na Manhattanu, gdje se u organizaciji Dennisa Turčinovića, kao snimatelj ekipi priključuje Marco Puglia.

Završni dio spota sniman je u Labinu, a atraktivnost priči daje stari Fiat Bertone, čiji je vlasnik Oliver Verbanac spremno istog posudio za potrebe snimanja. Montažu i režiju priče snimane u Labinu potpisuje Zoran Mikletić, dok se za scenarij pobrinuo Danijel Načinović.

 

 

 


Na place va Raše, Bruno Krajcar

 

 

 

Bruno Krajcar Va Labine by Night spot glazba Daniel Načinović Robert Ferlin Labin 10 000kn Boby Solo
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati