Umaški festival na program dodaje dva partyja: Jubilarni Sea Star festival trajat će od četvrtka do nedjelje!

Umaški festival na program dodaje dva partyja: Jubilarni Sea Star festival trajat će od četvrtka do nedjelje!

20.4.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Za svaki od dosadašnjih izdanja Sea Stara party dobrodošlice, koji se održavao u četvrtak, idealno je lansirao umaški festival. Punokrvni rave u laguni Stella Maris redovito se produžavao do ranih jutarnjih sati te se pokazao i kao savršen motiv za raniji dolazak fanova u Umag, a ove godine Exitov organizacijski tim pojačao ga je line upom uzbudljivih međunarodnih underground elektronskih imena kojeg čine SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda i Recep. Uz otvarajući, Welcome party, u četvrtak 18. potvrđen je i tradicionalni zatvarajući, Closing party, kojim će u nedjelju 21. svibnja završiti peti jubilarni Sea Star setovima Broskog, Ian F-a, Marina Biočića i Marcela. Tako umaški festival i u 2023. donosi svoju četverodnevnu formulu 2+2, pri čemu će u centralnim večerima i noćima, u petak 19. i subotu 20. svibnja festival svirati u svojoj punoj snazi.


Full Lineup Reveal | Sea Star Festival 2023:


Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri pozornice – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Welcome party 18. i Closing party 21. svibnja svojim će DJ nastupima obilježiti SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. i Marin Biočić.

U prodaji je ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 44 eura. Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 eura i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Krenula je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno!

Sve skupa je dostupno na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.

sea star festival umag line up četvrtak nedjelja istra festival ulaznice
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati