Štand Europske delegacije, Danske i Britanske ambasade na INmusic festivalu

Štand Europske delegacije, Danske i Britanske ambasade na INmusic festivalu

27.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U prostoru Informacijskog centra Europske unije i Veleposlanstva Kraljevine Danske možete razgledati eksponate s izložbe "Europe 2020" – međunarodnog dizajnerskog natjecanja kojim su europski umjetnici predstavili svoju viziju budućnosti Europe, kao i dio izložbe "Monumental motion" danskog fotografa i multimedijalnog umjetnika Mikaela Colvilla-Andersena, koja je nedavno zatvorena u Tehničkom muzeju u Zagrebu. Moći ćete razgledati i u Danskoj izuzetno popularne bicikle Christiania i Bullitt.
 

Osim toga, odgovarat ćemo na vaša pitanja o Danskoj ili Europskoj uniji, a možete sudjelovati i u kvizovima znanja te osvojiti zanimljive i korisne poklon pakete ili putovanje u Portugal za jednu osobu u srpnju!

 

Više informacija o kvizovima znanja potražite u našem prostoru na INmusicu (a ponudit ćemo vam i hladnu vodu, da osvježenog uma možete odgovoriti na pitanja iz kviza).

 

Britanski štand na INmusic Festivalu

 

Ove godine, na sedmom izdanju INmusic Festivala u Zagrebu, koji će se održati na Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži od 28. do 30. lipnja Britansko veleposlanstvo će imati svoj štand.

 

U tri dana festivala posjetitelji će imati prilike uživati u nastupima poznatih britanskih bendova: New Order, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Archie Bronson Outfit, Dry the River i mnogih drugih.

 

Osim uživanja u glazbenom programu INmusic Festivala www.inmusicfestival.com, pozivamo posjetitelje da prije početka koncerta, u vremenu od 17 do 20 sati, posjete britanski štand na kojem će Britansko veleposlanstvo s partnerima, Peterom Hopwoodom iz Libris komunikacija http://libris-komunikacije.hr/ i Dariom Sušnjem, autorom portala www.velikabritanija.net, organizirati različite zabavno - promotivne aktivnosti.

 

S obzirom da ove godine Velika Britanija slavi 60. obljetnicu vladavine kraljice Elizabete II te da će se u Londonu kroz mjesec dana održati Olimpijske i potom Paraolimpijske igre, želja nam je da posjetiteljima festivala predstavimo zanimljivosti o Velikoj Britaniji te Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama kroz zanimljive prezentacije, kratke promotivne filmove, britansku glazbu te blic kvizove znanja. Najbolje poznavatelje ovih tema očekuju prigodne, simbolične nagrade.

 

Od četvrtka, 28. lipnja do subote, 30. lipnja od 17- 20 sati na štandu će nam se pridružiti Dario Sušanj koji će predstaviti neobične i manje poznate veze između Velike Britanije i Hrvatske.

 

U petak, 29. lipnja i subotu, 30. lipnja od 17 – 20 sati s nama će biti i Peter Hopwood koji će predstaviti spektakularni Olimpijski park i pokazati kako će on izgledati u budućnosti, a zatim će otkriti što to Veliku Britaniju čini "velikom"!

 

Pozivamo sve posjetitelje INmusic Festivala da od četvrtka do subote posjete britanski štand i sudjeluju u zabavnim nagradnim igrama te testiraju svoje znanje o Velikoj Britaniji. U petak, 29. lipnja, posjetiteljima će u pronalaženju odgovora "pomagati" britanski veleposlanik David Slinn i njegova zamjenica Nicole Davison.

 

Program:

 

Četvrtak, 28. lipnja 2012.g.
17:30 – 18:30 Britanska glazba, kratki promotivni filmovi o Velikoj Britaniji
18:30 – 19:00 Dario Sušanj: „Neobične i manje poznate veze između Velike Britanije i Hrvatske"
19:00 – 19:30 Britanska glazba, kratki promotivni filmovi o Velikoj Britaniji
19:30 – 20:00 Dario Sušanj: „Neobične i manje poznate veze između Velike Britanije i Hrvatske"

 

Petak, 29. lipnja 2012 g.
17:00 – 18:00 Britanska glazba, kratki promotivni filmovi o Velikoj Britaniji
18:00 – 18:30 Dario Sušanj uz pomoć britanskog veleposlanika Davida Slinna i zamjenice veleposlanika Nicole Davison: „Neobične i manje poznate veze između Velike Britanije i Hrvatske" (prezentacije, blic kvizovi znanja, nagradne igre, simbolične nagrade)
18:30 – 19:00 Peter Hopwood uz pomoć britanskog veleposlanika Davida Slinna i zamjenice veleposlanika Nicole Davison – „Olimpijski park za budućnost" (prezentacije, blic kvizovi znanja, nagradne igre, simbolične nagrade)
19:00 – 20:00 Peter Hopwood uz pomoć britanskog veleposlanika Davida Slinna i zamjenice veleposlanika Nicole Davison – „Što Veliku Britaniju čini „velikom!" (prezentacije, blic kvizovi znanja, nagradne igre, simbolične nagrade)

 

Subota, 30.lipnja 2012. g.
17:00 – 18:00 Britanska glazba, kratki promotivni filmovi o Velikoj Britaniji
18:00 – 18:30 Dario Sušanj: „Neobične i manje poznate veze između Velike Britanije i Hrvatske" (prezentacije, blic kvizovi znanja)
18:30 – 19:00 Peter Hopwood– „Olimpijski park za budućnost" (prezentacije, blic kvizovi znanja)
19:00 – 20:00 Peter Hopwood– „Što Veliku Britaniju čini „velikom!" (prezentacije, blic kvizovi znanja)

INmusic Zagreb Jarun koncert festival štand EU Danska Velika Britanija Zagreb
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati