Seasplash Summer Showcase 16.08.2014. Punta Christo

Seasplash Summer Showcase 16.08.2014. Punta Christo

11.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 16. kolovoza u Seasplash Summer Clubu održat će se Summer Showcase. Rezident DJ-i su 207 i Sheco, a zagrijavanje inna di dub style pridružuju im se Munchies Soundsystem te Roots Daughter.

 

Munchies Soundsystem

Novorođeni soundsystem iz Pule (HR) nastao krajem 2013, kada dva prijatelja, Filip i Zoki, preselivši se zajedno u Trst (Italija) na studij otkriju svoju zajedničku ljubav i strast za reggae i dub kulturom. Nakon što su prikupili hrpu ploča odlučili su izgraditi sami svoj soundsystem (uz pomoć Warrior Charge i Rockers Dub Master) i širiti pozitivne vibre oko Istre i dalje.

Roots Daughter (PU/LJ/BLN)


Dolazi iz Pule (Istra joj materina!), i nakon godina provedenih u Ljubljani kao dio DubLab-Crewa sada širi Irie Vibes po Berlinu!! Nakon divnog zadnjeg Sessiona na Fusion Festivalu (D) sa svojim koferom punim vinil poslastica stiže u Pulu na Seasplash Showcase i vodi vas na glazbeno putovanje od Jamajke i korijena Rootsa, Rub-a-Duba i Dancehalla do današnjih UK Steppers produkcija - s naglaskom na osviještene lirikse i ženske artiste!! REAL REGGAE VIBES - NUFF NICENESS GUARANTEED!!! Samo nekoliko soundsystema i artista s kojima surađuju: Mad Professor, Sister Audrey, OBF feat Shanti D, Mc Soom T, Kheru Jonah Dan, Rockers Dub Master, Dandelion Soundsystem, Irieland Soundsystem, Siren Sisters, i naravno najdraži domaći DIGITRON SOUND!!!Vedran Pusic aka 207

Dubstep/Bass producent/DJ s trenutnim prebivalištem u Zagrebu. Potpisan je za izdavačke kuće kao što su Biscuit Factory, Bacon Dubs i Indigo Movement. Uz redovan support legendarnog N Type-a na Rinse Fm-u trake mu vrte i artisti kao što su Distance, Biome, Demon, Axh, Walsh i mnogi drugi.
18.8. izlazi The Sin EP za Bacon Dubs te je u pripremi i zajednički EP sa J.K.L-om za Biscuit Factory Records. 207-a uskoro čeka i debitantski nastup u UK-u.


seasplash muzika punta christo
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati