S.A.R.S. - "Klinka" - Snimanje spota

S.A.R.S. - "Klinka" - Snimanje spota

28.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Boravak u Zagrebu grupa S.A.R.S. osim za koncerte iskoristit će za snimanje videospota za pjesmu “Klinka”, novi singl s aktualnom albuma “Ikone pop kulture”.

Ljubavna priča na neobičan način, kako je naziva režiser Filip Dizdar, snimat će se tri dana, a grupa će na setu biti u nedjelju, na dan njihovog trećeg koncerta u Tvornici kulture. U izradu spota, osim voditelja projekta Filipa Dizdara, uključeni su polaznici programa video produkcije na MPA Akademiji.

Samo devet mjeseci poslije albuma “Kuća časti”, a uz čak 79 odsviranih koncerata u 2013. S.A.R.S. je pronašao dovoljno kreativne snage za novi zaokruženi materijal. Album, suprotno nekim najavama i radnim naslovima, nosi naziv “Ikone pop kulture”, a s obzirom da je istoimena pjesma i jedan od glavnih favorita albuma u kojoj grupa S.A.R.S. jasno i glasno govori što misli o dijelu glazbene scene, reakcije bi mogle biti zanimljive. Kao nastupni singl odabrana je pjesma “Dane brojim”, a nasljeđuje je “Klinka” koja je već postala koncertni favorit rame uz rame s velikim hitovima poput “Lutka”, “Ti, ti, ti”, “Mir u svetu”, “Bojana”, “To rade”, “Ratujemo ti i ja”, “Buđav lebac” i “Perspektiva”.

Album “Ikone pop kulture” može se besplatno skinuti sa web sitea S.A.R.S.-a.

S.A.R.S. će nastupati u zagrebačkoj Tvornici kulture čak tri dana. Pritom su koncerti u četvrtak, 27. i subotu 29. ožujka rasprodani, dok ulaznica za nedjelju, 30. ožujka još ima u prodaji.
 
Sva tri dana vrata Tvornice otvorit će se u 20:30. U četvrtak i nedjelju svirke će početi u 21:45, a u subotu točno u 22:00.
 
S obzirom da su četvrtak i subota rasprodani, a nedjelja će do koncerta vjerojatno biti očekuje se velika gužva, pa se preporuča dolazak u klub što je ranije moguće zbog parkinga i garderobe. 

Ulaznice
U prodaji su još jedino ulaznice za nedjelju, 30. ožujka po cijeni od 60 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će koštati 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13 
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr 

Koncerte grupe S.A.R.S. organizira LAA.

S.A.R.S. Tvornica Kulture Zagreb tri koncerta fanovi glazba KSET nastupi Veliki pogon svirka prodajna mjesta ulaznice rasporadno spot
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati