Samsung F700 stigao u Hrvatsku

Samsung F700 stigao u Hrvatsku

5.5.2008. // T - portal // Objavljeno u kategoriji Znanost i tehnologija

Prestižna nagrada iF Communication Design Samsungu F700 je dodijeljena za njegovo avangardno sučelje, nazvano Croix (Križ), a čime je proizvođaču odano priznanje podjednako za dizajn i za performanse. F700 od sada je moguće nabaviti i na našem tržištu.

 

Ovaj mobilni uređaj uistinu superiornih mogućnosti, među ostalim, korisnicima će omogućiti surfanje mobilnim internetskim stranicama i download sadržaja brzinom od 3,6 Mbps. Osim podrške za rad u mrežama treće i pol generacije, F700 dolazi i sa svim suvremenim mobilnim tehnologijama koje korisnici očekuju u telefonu najviše klase, ali i intuitivnim touchscreenom za koji je već osvojio nagradu za dizajn iF.

Jednostavnost upotrebe proizvođač stavlja na prvo mjesto pa je tako prilikom predstavljanja naglašeno kako Samsung F700 pretendira da ponajbolji multimedijalni telefon na tržištu s kojim je korisnicima najjednostavnije upravljati. Tim više što ovaj telefon dolazi s cijelim nizom superiornih foto, audio i video alata za čiju je ozbiljniju upotrebu korisnicima prijeko potrebno osigurati brzu navigaciju i takozvano 'user-friendly' sučelje. Samsung je tako prilikom kreiranja ovog modela primijenio svoju legendarnu ekspertizu u dizajniranju ergonomski savršenih modela i modelu F700, točnije njegovim budućim korisnicima, omogućio upravljanje putem touchscreena, panela i QWERTY tipkovnice koja se nalazi skrivena ispod raskošnog LCD ekrana telefona.

 

Ekran koji prekriva cijelu gornju polovicu uređaja veličine je 3,2 inča (240 x 432 piksela) što će znati cijeniti mobilni profesionalci koji nerijetko na svom mobilnom telefonu pregledavaju i uređuju poslovnu dokumentaciju. Upravo zbog njih Samsung je modelu F700 dodijelio i punu QWERTY tipkovnicu koja će im nemjerljivo olakšati pisanje e-pošte i korištenje ostalih usluga za komunikaciju. Kada se tome doda da je u njega integrirana i kamera od tri megapiksela s autofokusom, te audio i video playeri s podrškom za reprodukciju cijelog niza glazbenih i video formata (MP3/AAC+/eAAC+/MPEG4/H.263/H.264), tehnologija Bluetooth 2.0 i mogućnost memorijskog proširenja putem microSD kartice, i sve to u kućištu debljine samo 16 milimetara.

Napredni Samsung F700 dostupan je u Europatrade-mobileu i partnerskim trgovinama po maloprodajnoj cijeni od svega 3.199 kuna.

 

Samsung F700 mobitel LCD tehnologija Touchscreen tipkovnica
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati