RASPISAN 10. NATJEČAJ AMATERSKOG FILMA „doFuraj svoj film!“

RASPISAN 10. NATJEČAJ AMATERSKOG FILMA „doFuraj svoj film!“

5.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

`doFuraj svoj film!“ - natječaj je kratkog amaterskog filma koji se desetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 7. lipnja 2013. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 60. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 13. do 27. srpnja 2013. godine.

 

 

        Na natječaj se mogu prijaviti autori sa svojim filmovima u trajanju do 1 minute. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka.

 

        Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:

        - najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),

        - najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na www.pulafilmfestival.hr i www.max.tportal.hr od 21. lipnja do 21. srpnja).

 

        Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju dodjeljuje Hrvatski Telekom kao partner Festivala, uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 27. srpnja 2013. Festival će pobjednika i pratnju ugostiti u Puli od 25. do 28. srpnja.

 

        Svetlana Barać, voditeljica programa „doFuraj svoj film“ uz poziv navodi: „Na ovogodišnjem, desetom „doFuraj“,  kao i svake godine, otvorenih srca očekujemo zanimljive radove, različite pristupe, nove filmske priče a nadamo se i neke nove filmske početke.“

 

        Prošlogodišnji  pobjednik po glasovanju žirija, film Instant panic autorice Vlaste Meštrović možete pogledati na MAXzoni Tportala. ( http://max.tportal.hr/Instant-Panic-Video_12494_0__0.aspx )

 

Sve ostale potrebne informacije u svezi sudjelovanja nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.

 

pula film festival film pula amaterski film dofuraj svoj film
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati