Pula Film Festival: Srednjoškolci, studenti i umirovljenici na projekcije za 10 kuna

Pula Film Festival: Srednjoškolci, studenti i umirovljenici na projekcije za 10 kuna

3.7.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Na današnjoj medijskoj konferenciji održanoj u Kinu Vali predstavljen je glazbeni program 59. festivala igranog filma u Puli, a i ono najvažnije za sve filmske zaljubljenike: niz informacija kako do ulaznica za projekcije u Areni. Nakon uvodnog pozdrava ravnateljice Zdenke Višković-Vukić uslijedila je prava bujica vrijednih informacija.

Suzana Požgaj, voditeljica općih poslova, ureda za goste, protokola i prodaje iznijela je detaljne informacije o cijeni ulaznica za projekcije u Areni, te o uvjetima za dobivanje festivalske propusnice Prijatelj Festivala. Ono najvažnije jest kako je ovogodišnja cijena ulaznice za dvije projekcije u Areni 15 kuna, izuzev 24. i 28. srpnja kada će ulaznica koštati 30 kuna. Paket ulaznica za sve projekcije u Areni stoji 120 kuna.

Sve ostale projekcije Festivala za gledatelje su posve besplatne, a riječ je o projekcijama na Kaštelu te u Kinu Valli. Posve besplatne su i glazbene noći Festivala igranog filma u Puli, a Sanela Omanović, voditeljica glazbenih programa, najavila je niz atraktivnih koncerata koji će publici ponuditi izbor mnogobrojnih žanrova. „Od punka, rocka, bluesa, preko klasike, hip hopa, popa, jazza, i soul glazbe, i njihovih međusobnih kombinacija, nastojali smo sastaviti program od raznovrsnih zvučnih imena kako bi okupili publiku različitih interesa i uzrasta.“ Ukupno će se održati 13 koncerata; prvi na rasporedu je 13. srpnja u Circolu kada će se predstaviti riječke legende LET 3. Tatjana Kaštelan, glavna urednica Radia Pule izrazila je zadovoljstvo suradnjom s Festivalom, a ove će godinama Radio Pula i Festival zajednički organizirati koncert Nole.

Voditeljica marketinga Sandra Petrović Dishpalli ponudila je i dodatne razloge za posjet glazbenom programu ovogodišnjeg Festivala. Sponzor s kojim je ove godina obnovljena suradnja je Ožujsko pivo, dakle pitanje okrjepe ne postoji. Na koncertima Leta 3, Goribora i Veje dio piva bit će točen posve besplatno. Vinoljupci također neće ostati zakinuti! Dugogodišnji vjeran sponzor je Agroprodukt koji je na nedavno održanom festivalu malvazije u Brtonigli dobio zlatnu medalju za  Medea malvaziju, a na svjetskom decanter natjecanju u Londonu brončanu medalju. Nagrađivanu Medea malvaziju moći ćete degustirati u Circolu 25.7. uz Elemental. A svi festivalski gosti moći će se u vrijeme trajanja Festivala osvježiti i Agroproduktovim breskvama. Desetogodišnji partnerski odnos Festivala i Hrvatskog Telekoma ove će se godine odraziti i u koncertu Soulfingersa kojeg organizira upravo HT.

Okupljenima se na medijskoj konferenciji obratila i Milena Ćustić iz Arena modne kuće. Osim što se pobrinula za prepoznatljivost festivalskih hostesa i vozača, Arena modna kuća je dugogodišnji ali i siguran sponzor Festivala igranog filma u Puli i sljedeće godine kad će se proslaviti dvije godišnjice: Arenina 65. te festivalska 60. (Barkun)

FILMSKE PROJEKCIJE U ARENI, 21. – 28. srpnja 2012.
CIJENA ULAZNICE 15,00 kn – 21., 22., 23., 25., 26., 27. srpnja 2012.
CIJENA ULAZNICE 30,00 kn – 24. i 28. srpnja 2012.
Komplet ulaznica za sve večeri u Areni prodavati će se po cijeni od 120,00kn. Djeca do 5 godina starosti imaju slobodan ulaz za sve filmske večeri u Areni. Ulaznica je ujedno i glasački listić za nagradu publike Zlatna vrata Pule. Zlatna vrata Pule je nagrada publike u Areni za najbolji film u Nacionalnom programu (glavna sekcija i sekcija manjinskih koprodukcija) prikazanom u Areni.

PRODAJA ULAZNICA
• INFO PUNKT FESTIVALA NA GIARDINIMA

14. – 28. srpnja 2012. od 9.00 do 13.00 i od 18.00 do 22.00 sati
- prodaja ulaznica
- preuzimanje ulaznica rezerviranih putem elektroničke pošte
- preuzimanje ulaznica kupljenih putem interneta
• ISPRED ARENE
21. – 28. srpnja 2012. od 18.00 do 23.30 sati
- prodaja ulaznica
- preuzimanje ulaznica uz pokaz vaučera
• KOMPAS (vaučer)
- prodaja ulaznica u poslovnicama Zagreb (Gajeva i Zrinjevac), Karlovac, Rijeka, Osijek, Čakovec, Split i Šibenik 14. – 28. srpnja
• Internet prodaja – Na stranici www.pulafilmfestival.hr, odnosno putem portala www.ulaznice.hr

OSTALE FILMSKE PROJEKCIJE – ULAZ SLOBODAN
KAŠTEL od 14. do 20. srpnja 2012.
KINO Valli od 14. do 28. srpnja 2012.
Broj sjedala je ograničen: Kaštel – 600 sjedala i Kino Valli – 209 stoga pozivamo gledatelje da zauzmu svoja mjesta na vrijeme.

PROPUSNICE – PRIJATELJ FESTIVALA
Arena – 21., 22., 23., 25., 26., 27. srpanj 2012.
Prijatelji Festivala: srednjoškolci (svjedodžba), studenti (iksica) te umirovljenici (isječak mirovine) ostvaruju pravo na kupnju propusnice u vrijednosti od ukupno 10,00 kn za filmske večeri u Areni 21., 22., 23., 25., 26., 27. srpnja.
Osobe s invaliditetom uz predočenje valjane isprave imaju pravo na besplatnu propusnicu. 24. i 28. srpnja zbog premijere hitova propusnice nisu u funkciji
Propusnice Prijatelj Festivala mogu se kupiti/preuzeti isključivo na:
INFO PUNKTU FESTIVALA NA GIARDINIMA
Od 14. srpnja 2012. od 9.00 do 22.00 sati

pula film festival pff nacionalni program filmovi
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati