Petak na Outlooku obilježili američka hip-hop atrakcija Action Bronson, Moodymann i Andy C

Petak na Outlooku obilježili američka hip-hop atrakcija Action Bronson, Moodymann i Andy C

6.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Action Bronson, američka pop atrakcija i glazbenik u usponu, sinoć je okupljenim posjetiteljima Outlook festivala pružio masnu porciju hip-hopa i pripremio ih za zvjezdani set jednog od najnagrađivanijih drum'n'bass DJ-a Andy C-ja i MC GQ-a. U isto se vrijeme nije mirovalo ni na pozornici Clearing, na kojoj su nastupili Moodymann, Floating Points i FunkinEven.

 

Subotu će zapaliti bravure nekoliko rado viđenih izvođača – Alixa Pereza, The Buga i Zeda Biasa te cjelokupni line-up The Harbour pozornice, na čelu s DJ Premierom i Congo Nattyem. Nedjelja prolazi u znaku domaćih i regionalnih izvođača sa Seasplash festivala, koji će drmati The Garden pozornicom, te nastupima Davida Rodigana, Grooveridera, Gentlemans Dub Cluba i ostalih.

Domaći Digitron Sound (dub) nastupa u subotu i to u sklopu predstavljanja moćnog labela Subdub dok Snap + V:MC, d'n'b ekipa iz Rijeke, nastupa u nedjelju na Arija stageu. Bosanskohercegovački reggae Baga Sound gostovat će u ponedjeljak, nakon zadnjeg dana Outlooka, na The Beach pozornici.
 
 Od četvrtka, 4. rujna, povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje Outlook festivala iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije mogu se kupiti samo na festivalskoj lokaciji, na glavnom ulazu – na blagajni (box office). Festivalska ulaznica za tri dana može se kupiti po cijeni od 600 kuna (vrijedi za petak/subotu i nedjelju), dvodnevna ulaznica za 500 te jednodnevna ulaznica za 250 kuna.
 

outlook outlook festival punta christo zabava festival
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati