Ovog vikenda otvaranje kaštela Morosini-Grimani i besplatan ulaz za sve tate!

Ovog vikenda otvaranje kaštela Morosini-Grimani i besplatan ulaz za sve tate!

15.3.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kaštel Morosini-Grimani nakon zimske stanke ponovno otvara svoja vrata!

Ovog vikenda pripremili su i posebne pogodnosti. Povodom obilježavanja Dana očeva 19.ožujka odlučili su sve tate darivati GRATIS ulazom. Da, dobro ste pročitali. Tako će sve tate u subotu 16. i nedjelju 17. ožujka imati besplatan ulaz, dok će ih ostali moći posjetiti po promotivnim cijenama ulaza koje možete pronaći ovdje. (https://grimanicastle.com/hr/ulaznice)

U kaštelu Morosini-Grimani možete na zanimljiv način doživjeti povijest mjesta i samog kaštela u interaktivnom multimedijalnom centru. Obraniti kaštel od napada Uskoka, fotografirati se s duždom Grimanijem ili iskovati svoj vlastiti mač, samo su neke od aktivnosti koje vam ova izložba pruža. Osim same izložbe, odigrati možete i Escape Castle igru, riješiti 7 zagonetki i tako izvući mač iz kamena. Prošetajte se zidinama i ostatkom palače i upoznajte se s interesantnom Zbirkom starog oružja Ferlin – zbirkom vrijednog i strastvenog kolekcionara Maria Ferlina.

Radno vrijeme kaštela u ožujku je vikendom (subota i nedjelja) od 10:00 – 16:00h, a posjetiti ga možete već ovog vikenda 16. i 17. ožujka.

Također, kaštel će biti otvoren i za vrijeme školskih Uskršnjih praznika od 28.3. – 7.4. od 10:00 – 16:00h. ( otvoreni svaki dan osim Uskrsa )

Za najnovije informacije posjetite službenu stranicu www.grimanicastle.com, te društvene mreže Morosini Grimani Castle Svetvinčenat (facebook ) ili @morosinigrimanicastle (instagram). 

Kaštel Morosini-Grimani otvaranje vikend istra hrvatska Svetvinčenat
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati