Održan humanitarni rock koncert "Za tvoj osmjeh Davide" u organizaciji udruge mladih BUM

Održan humanitarni rock koncert "Za tvoj osmjeh Davide" u organizaciji udruge mladih BUM

23.11.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

BUZET - Seriju brojnih manifestacija u sklopu humanitarne akcije »Za tvoj osmijeh Davide« upotpunili su i članovi Kluba mladih BUM organiziravši rock koncert u šatoru na Mašimovoj škuji. Posljednja dva tjedna brojne buzetske udruge, poduzeća i pojedinci sakupljaju sredstva za liječenje šestomjesečnog Davida Krušvara, a na preksinoćnjem koncertu okupilo se petstotinjak posjetitelja iz svih dijelova Istre i Rijeke pa je tako, samo od prodanih ulaznica, žiro račun za pomoć malom dječačiću »deblji« za 12 tisuća kuna.

U više od pet sati vrlo dobre svirke, očekivano, najbolje su kod publike prošli članovi Atomskog skloništa. Iako mlađahna, buzetska publika znala je sve pjesme iskusnih pulskih rokera koji su u dvadesetak minuta nastupa podarili svoje najveće hitove. Ugodno iznenađenje bili su i članovi zadarskog benda Postolar Tripper. Njihova mješavina reggaea, skaa i hip-hopa ubrzo se udomaćila među publikom koja je živahno odskakutala cijeli boravak mladih Zadrana na pozornici. Brojnu ekipu iz Rijeke činili su Grad, Quasarr i Ishiaz, uz vesele Gvozden & Carmina Putana Orchestra i 7 nedvojbenih te Opatije.


Ovom prigodom svoj su bend oformili i bivši članovi Kluba mladih BUM pod nazivom Skaut. Nakon više od šest godina izbivanja s glazbene scene predstavili su se obradama rock hitova, a od istarskih bendova u ovoj su humanitarnoj akciji sudjelovali i Big Vawe iz Rovinja, čiji su članovi uvijek rado viđeni gosti buzetskih koncertnih zbivanja.


Osim preksinoćnjeg koncerta, Bumovci su se u ovu akciju uključili i priređivanjem Todorovog Antistand up showa u buzetskom Narodnom domu.

Svi zainteresirani, sredstva za pomoć malom Davidu mogu uplatiti na broj žiro računa 2407000-3205179242, (poziv na broj 00 3205179242).

S. ŽULIĆ

David Krušvar Buzet humanitarni koncert transplatacija humanost život
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati