Najava programa prvog ovogodišnjeg Slurp!-a!

Najava programa prvog ovogodišnjeg Slurp!-a!

10.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kao i proteklih godina Slurp! Festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa partyjem otvorenja u subotu 14. lipnja. S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere spomenutog partyja otvorenja. Zabilježite i datume ostala tri termina - 5. srpnja, 2. kolovoza te završni party, zatvaranje sezone u subotu 27. rujna. Imena ostalih gostiju, cijene ulaznica i ostale bitne informacije biti će objavljena uskoro. Ostanite u toku jer i ove godine Slurp! okuplja najatraktivnija imena domaće i regionalne elektronske glazbe te cijenjene inozemne goste. Lokacija održavanja festivala ostaje nepromijenjena, a to je živopisna tvrđava Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule.

Više informacija:
www.slurpfestival.com
www.facebook.com/Slurp.festival
www.twitter.com/slurpfestival
www.youtube.com/slurpfestival
www.soundcloud.com/slurpfest

FB event: Slurp_1_2014
 
MISS SUNSHINE (HR)

Talentirana i karizmatična Sunčica oduvijek je bila veliki ljubitelj elektronske glazbe, a od 1997. godine i profesionalno radi kao DJ. U svom rodnom Osijeku te godine započela je s vođenjem radio emisije Clubhopping, što je bio pionirski pothvat za elektronsku glazbu u Slavoniji. Nakon brojnih domaćih rezidencija, nastupa i velikog uloženog truda, danas se može pohvaliti da je proputovala i nastupala u klubovima i na festivalima diljem cijeloga svijeta, a njezine radove objavljuju izdavačke kuće kao što su Decoy, KMS, Random Island, TicTacToe, Coincidence, Monocline. Uz to, remixe njezinih radova radili su velikani elektronske glazbe kao što su Markus Suckut, Tim Xavier, Zadig i Jeroen Search. Njezini setovi idealno odražavaju toplu i živahnu osobnost Miss Sunshine, pa je tako šaren i raznovrstan techno izričaj, isprepleten bogatim melodijama, a na trenutke tajanstven i umirujuć postao njezin zaštitni znak i alat kojim vlada i hipnotizira svakoga tko se nađe na plesnom podiju.

www.facebook.com/miss.sunshine.official
www.soundcloud.com/miss_sunshine
www.twitter.com/sunshinecroatia   
www.youtube.com/sunceb

Uz Miss Sunshine na Slurp! Vol. 1 nastupaju:

OETAM [Black Star Records, Heaven To Hell]

Oetam je projekt Matea Klaića fokusiran na eksperimentalnije techno zvukove, aktivan od 2009./2010. godine. Od tada je izbacio nekoliko remixeva i traka te izveo 2 live acta, u Rijeci i Berlinu. 2013. godina je označena kao prekretnica projekta gdje nakon nesretnog gubitka svog dotadašnjeg rada, okreće novu stranicu, te u 2014. počinje graditi novi zvuk i još bolji i inovatiniji live act. Svoje putovanje u stvaranje elektronske glazbe, Mateo je započeo s nepunih 15 godina, gdje počinje eksperimentirati s raznim ritmovima i zvukovima. Godine rada, dovele su ga do balansiranja između nekoliko stilova, pa je to dovelo do četiri različita, ali opet usko povezana projekta: Mateo Klaic, Out Of Trolley, Dancer Washington i Oetam. Unazad desetak godina, strastveni je sakljupljač vinyla, a u Mateovim setovima se može čuti od techna, housea do derivata bassa, dok kao Oetam ima isključivo techno set.

www.facebook.com/pages/Mateo-Klaic-Music/
www.soundcloud.com/oetam
www.soundcloud.com/mateoklaic
www.mixcloud.com/mateoklaic

DJ MAKE

Jedan od pionira elektronske scene u Hrvatskoj. U početku čvrsto pozicioniran između trance i house glazbe, uz česte i energične nastupe te organizaciju velikog broja kvalitetnih partyja, utirao je put cijeloj jednoj generaciji mnogih naših budućih deejeya te party promotora. Od 2000. godine Make mijenja svoj stil muzike te se postepeno okreće technu odnosno kasnije hard technu. Make je kroz sve te godine, unatoč mijenjanju stilova, ostao prepoznatljiv po ogromnoj količini entuzijazma i energije koji uvijek čine njegove setove uvijek posebnima. Zbog brojnih obaveza, njegovi su nastupi danas rijetkost, ali i sreća za brojnu i vjernu publiku koja takve prilike ne propušta.

KREKMAN

Promotor i DJ zaljubljen u elektronsku glazbu. Šarolikog stila, baziranog na house deeptech i vokal technu s moćnim groovom.

www.soundcloud.com/krekman
www.mixcloud.com/krekman

RICH

Samir Kamber aka Rich bavi se dj-ingom desetak godina, a odnedavno i produkcijom. Njegovi su setovi raznovrsni i energični, raspona od deep housea do techna. 

www.soundcloud.com/dj-rich-2

PROMO VIDEO:
www.youtube.com/watch?v=lyl8z2TmhaM

Ulaznice  za HR & ex-Yu u pretprodaji 50 kn potrazite online ili na sljedecim prodajnim mjestima:

ZAGREB
Aquarius CD shop - Branimir centar Kneza Branimira 29,
Aquarius CD shop - Maksimirska 16,
Aquarius CD shop - Varšavska 1,
Churchill - Arena centar Lanište 32,
Churchill - Avenue Mall Av. Dubrovnik 16,
Churchill - City Center West Jankomir 33,
Daily News - Importanne Glavni kol. Trg Ante Starčevića 1,
Dirty Old Shop - Zagreb Tratinska 18,
Mini me – Trg Petra Preradovića 1,
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka – Ilica 76,
Punkt – Branimir centar Kneza Branimira 29,
Tvornica Kulture - Šubićeva 2,
Rockmark Zagreb - Berislavićeva 13,
Via Tours - Borongaj Krešićeva 32,

PULA
Activa Travel Pula Scalierova 1,

ZADAR
iGrow shop Stomorica 2,

SPLIT
iGrow shop - Split Mihovilova širina 13,

ŠIBENIK
Vino&Ino - Fausta Vrančića b.b.,

RIJEKA
iGrow shop - Rijeka Blaža Polića 5,

OSIJEK
Daily News Kaufland Osijek - Josipa ReihL-Kira 40
Luminis - Županijska 1

Cijena na ulazu biti će 70 kn.

Slurp! Pula Miss Sunshine Oetam Krekman tvrđava Punta Christo Štinjan festival informacije Make dj producenti underground glazba elektronska glazba
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati