Led Zeppelin stigao na internet

Led Zeppelin stigao na internet

15.10.2007. // Javno // Objavljeno u kategoriji Glazba

Britanske rock legende odlučile su od 13. studenoga ponuditi svoju cjelokupnu diskografiju putem mreže svih mreža.

Britanske legende rocka Led Zeppelini po prvi će puta, počevši od sljedećeg mjeseca, ponuditi svoju glazbu putem interneta. Oni su jedan od posljednjih velikih bendova koji su se odlučili na tu opciju.

Od 13. studenoga Led Zeppelin, koji se raspao 1980. godine nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, omogućit će skidanje svojih albuma sa svih online glazbenih prodavaonica.

Grupa koja je imala hitove 'Stairway to Heaven' te 'Communication Brakedown' i koja je prodala oko 300 milijuna albuma diljem svijeta, odlučila se pridružiti digitalnoj revoluciji u vrijeme kada prodaja CD-ova nastavlja padati.

- Jako smo zadovoljni zbog toga što će kompletan katalog Led Zeppelina biti digitalno dostupan. To će omogućiti obožavateljima da nabave glazbu na način koji žele – poručio je gitarist legendarne grupe, Jimmy Page.

Osim glazbe Led Zeppelin će putem nekih mobilnih providera pružiti i ringove za mobitele.

Led Zeppelin uskoro izdaje 'Mothership', kolekciju na dva CD-a kojom je napravljen presjek dvanaestogodišnje karijere benda te remiksiranu verziju 'The Song Remains the Same', snimke njihova trodnevnog nastupa u Madison Square Gardenu.

album diskografija internet Led zeppelin muzika
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati