Krema reggae i drum’n’bass glazbe, DJ Premier i magični The Bug orkestrirali su subotnju zabavu na Outlooku

Krema reggae i drum’n’bass glazbe, DJ Premier i magični The Bug orkestrirali su subotnju zabavu na Outlooku

7.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Rasplesani brodovi plovili su cijeli dan i noć, plaža se njihala u prigodnom, kasnoljetnom ritmu uz vokalne bravure zvijezda festivala Andrewa Ashonga i Fatime, pozornice na i oko tvrđave Punta Christo prašile su se od energičnog plesa, njihale u reggae ritmu i tresle od žestokog drum’n’bassa. Ukratko – subota na Outlook festivalu bila je fantastična!

 Posjetitelji su ponajviše uživali u interaktivnom nastupu jednog od najpopularnijih svjetskih hip-hop producenata DJ Premiera, po riječima publike okupljene na The Clearing pozornici – magičnom setu The Buga, cjelokupnom line-up reggae pozornice – popularne Mungo's Arene te drum’n’bassom nagruvanog The Voida, na kojem su se izmijenile perjanice Shogun Audio glazbene etikete, a koja slavi desetogodišnjicu uspješnog djelovanja.

 Posljednji dan Outlooka je nedjelja, no ona će se festivalski prigodno produljiti i na ponedjeljak. Na samom ulazu u tvrđavu, na The Garden pozornici, predstavit će se izvođači okupljeni oko Seasplash festivala, Harbour će ugostiti Gentlemans Dub Club i Davida Rodigana, Clearing zvijezde drum’n’bass i junglea – Grooveridera i Goldiea. Plesat će se i u ponedjeljak – na The Beachu će gostovati bosanskohercegovački reggae Baga Sound, a isplovit će i posljednji od četrdesetak party brodova.

 

PR

 

 

dub outlook štinjan hip hop punta christo festival outlook festival
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati