Knjigovodstveni podaci dostupni 24 sata dnevno i malim poduzetnicima

Knjigovodstveni podaci dostupni 24 sata dnevno i malim poduzetnicima

8.11.2007. // Liderpress // Objavljeno u kategoriji Zabava

Fina je predstavila usluge svog novog računovodstvenog servisa pod nazivom 'Sigurne ruke' koji klijentima nudi brže i sigurnije poslovanje te vođenje financija i poslovnih knjiga, a namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, neprofitnim organizacijama i slobodnim zanimanjima

Očekuje se da će Finin servis postati najveći računovodstveni servis u zemlji jer pripreme za nacionalnu pokrivenost, koje traju već četiri godine, završavaju početkom iduće godine kada će se ova usluga uvesti u Finine dalmatinske i istarske podružnice. Klijentima će tako njihovi knjigovodstveni podaci biti dostupni 24 sata dnevo, a zaštita podataka osigurana je primjenom Finine e-kartice. Dosad su takva tehnološka rješenja mogli koristiti samo veliki poduzetnici.
Uporabom ovog servisa klijenti će svoja poslovanja obavljati na jednom mjestu - od svih poslova platnog prometa, Regosa, bonitentnih informacija pa sve do usluga računovodstvenog servisa, e-usluga i slično.
- Fina će kroz ovaj servis osigurati primjenu svih stečevina i zahtjeva koje pred poduzetnike u ovoj oblasti nameće članstvo u Europskoj uniji. Uz to, primjena europske pravne stečevine u području financijskih izvješća olakšati će međusobnu usporedbu pravnih osoba iz Hrvatske i EU - naglasio je član Uprave Fine Dražen Jurković na predstavljanju novog računovodstvenog servisa.

knjigovodstvo FINA projekt podaci dostupni 24h dnevno e-kartica
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati