Filmoteka: Tower Heist (Velika krađa nebodera)

Filmoteka: Tower Heist (Velika krađa nebodera)

16.2.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Originalni naslov: Tower Heist
 
Redatelj:Brett Ratner
 
Glavne ulogeBen Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick
 
krati sadržaj 
BEN STILLER i EDDIE MURPHY predvode zvjezdanu postavu filma Velika krađa nebodera, akcijske komedije o radnicima koji se žele osvetiti mešetaru s Wall Streeta. Nakon što otkriju da im je ukrao novac iz mirovinskog fonda, smišljaju i dogovaraju krajnji oblik osvete.
 
Josh Kovaks (Stiller) iz Queensa već dulje od 10 godina upravlja najluksuznijim i najbolje čuvanim stanovima u New Yorku. Ništa ne može izbjeći njegovom oštrom oku. Na vrhu njegove zgrade u kućnom je pritvoru titan s Wall Streeta, Arthur Shaw (ALAN ALDA, The Aviator) zbog toga što su ga ulovili u krađi 2 milijarde dolara od investitora, zbog čega su najviše stradali djelatnici koji su ostali bez novca za mirovinski fond.
 
Shaw je isplanirao savršeni zločin i treba još svega par dana da bi se izvukao, a Joshova ekipa obraća se sitnom lopovu Slideu (Murphy) i planira gotovo nemoguće: ukrasti 20 milijuna dolara za koje su sigurni da su sakriveni u budno čuvanom stanu u kojem ekipa iz FBI, na čelu koje je specijalna agentica Claire Denham (TÉA LEONI, Fun With Dick and Jane) čuva Shawa.
 
izvor:http://www.moj-film.hr/ 

LC komentar:

-ocjena 5/10 zabavan film, is pretjerano posebno

film filmoteka akcija krađa lopovi Brett Ratner
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati