Filmoteka: The Hunchback of Notre Dame II (Zvonar crkve Notre Dame 2)

Filmoteka: The Hunchback of Notre Dame II (Zvonar crkve Notre Dame 2)

27.1.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Naslov originala:
The Hunchback of Notre Dame II
 
 
 
 
 
Režija:
Bradley Raymond
 
Scenarij:
Flip Kobler, Cindy Marcus, Jule Selbo
 
 
Uloge:
Haley Joel Osment, Jason Alexander, Jennifer Love Hewitt, Tom Hulce, Paul Kandel, Demi Moore
 
kratki sadržaj 
Zvonar Quasimodo ovoga se puta sukobljava sa zlim vlasnikom cirkusa koji planira ukrasti vrijedno zvono katedrale Notre Dame.
 
Prvu polovicu novog tisućljeća u Disneyu su obilježili direct to video nastavci starijih klasika i nešto novijih hitova. Taj trend nastavlja i Quasimodo (Tom Hulce), zvonar i zaštitnik crkve Notre Dame koji se susreće sa novim problemima nešto drugačije prirode.

Glavni negativac ovoga je puta vlasnik cirkusa Sarousch, majstor čarolije koji namjerava maznuti veliko zvono optočeno draguljima iz katedrale Notre Dame. U tome bi mu trebala pomoći prelijepa Madellaine (Jennifer Love Hewit), Esmeraldina (Demi Moore) prijateljica i Sarouschova pomoćnica. 

Na strani simpatičnog zvonara je Esmeraldin sinčić Zephyr (Haley Joel Osment) koji mu pomaže u borbi protiv zlog neprijatelja. Na Quasimodu je da spriječi zlog Sarouscha i vrati Madelliane na pravi put.

Prilično impresivna postava glumaca koji su posudili glasove svakako pridonose kvaliteti filma čija je poruka ostala ista.
 
 

LC komentar:

-ocjena 4/10 po nicemu nece ostati prepoznatljiv ovaj crtic - cak ni akcije nema

film filmoteka animirani film crtic Quasimodo
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati