Filmoteka: Cube (Kocka)

Filmoteka: Cube (Kocka)

8.6.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Naslov originala: Cube
 
Režija:Vincenzo Natali
 
Scenario:Vincenzo Natali, Graeme Manson 

Uloge:Maurice Dean Wint, Nicole DeBoer, Nicky Guadagni, David Hewlett, Wayne Robson, Andrew Miller
 
kratki sadržaj 
Šestero neznanaca našlo se uhvaćeno u klopku naizgled nadrealnog zatvora, beskrajnog labirinta kockastih prostorija opremljenih smrtonosnim zamkama...
Nitko od njih ne zna kako i zašto su zatočeni. Odabir osoba, istrgnutih iz svakodnevnog života, čini se naoko slučajnim. Riječ je o policajcu, profesionalnom lopovu, studentici, psihologu i autistu. Uskoro sve više sumnjaju u slučajni odabir. Ubrzo shvaćaju kako svaki od njih ima vještinu koja bi im mogla pomoći u bijegu.
Ipak, mnogo je pitanja bez odgovora. Tko je i zašto stvorio taj dijabolični labirint? Kako su se oni uopće našli u njemu? Osobni sukobi i borba za kontrolu situacije povećavaju se kako napetost raste.
Ipak, usprkos svemu jedna stvar im je kristalno jasna - ukoliko ne mogu naučiti surađivati na prolaženju smrtonosnih zamki nitko od njih neće živ napustiti kocku.
 

LC komentar:

-ocjena 7.5/10 eto imao priliku da ga jos jednom pogledam, film je stvarno zanimljiv od pocetka do samog kraja - bolji od vecine horora/sc- fi filmova koje sam gledao

film filmoteka kocka horor znastvena fantastika
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati