Filmoteka: American Psycho / Američki Psiho (2000)

Filmoteka: American Psycho / Američki Psiho (2000)

1.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Patrick Bateman je mlad,zgodan,uspješan i bogat.Živi luksuznim i lagodnim životom u kojem ima sve.Iza tog "savršenog" mladog muškarca krije se monstruozni um okrutnog ubojice koji koliko uživa u savršenstvu posla kojim se bavi toliko i u ubijanju.

Patrick Bateman je mlad, privlačan i bogat. Pripada poslovnoj eliti New Yorka. Živi savršeno, u supermodernom apartmanu, koristi samo najbolje proizvode, nosi najskuplju odjeću, jede najbolju hranu.Po danu je savršeni mladi poslovni čovjek, a noću - savršeni serijski ubojica.

Lijepe mlade žene drže ga neodoljivim i malo koja će odbiti njegov poziv. Neobuzdan u seksu, inventivan u zločinu, Patrick pomno bira sredstva za ubijanje, od motorne pile do skupocjenih noževa.Isti poziv za savršenstvom opsjeda ga u zločinu i on povećava svoju zbirku leševa. Detektiv Donald Kimball sumnja da je Patrick zločinac, ali nema dokaza.

IMDB

 

 


LC komentar:

Nije loš film, brutalan, ali američki brutalan. Film koji nema dubljih filmskih vrijednosti osim zabave, te za poklonike Christiana Balea.

američki psiho american psycho christian bale krimić film filmoteka recenzija
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati