Četvrto izdanje Pandemonium festivala i ove godine u Umagu

Četvrto izdanje Pandemonium festivala i ove godine u Umagu

18.7.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kulturna udruga mladih „Fobija“ već četvrtu godinu za redom organizira trodnevni glazbeno umjetnički festival Pandemonium koji će se održavati 8., 9. i 10. kolovoza 2019. godine na području plaže Zlatorog u Umagu.  

Pored već priznatih domaćih i inozemnih bendova i izvođača, festival ugošćuje i time pruža podršku mladim neafirmiranim hrvatskim glazbenicima koji pokušavaju pronaći svoje mjesto na glazbenoj sceni.  Osim sadržajnog glazbenog programa, Pandemonium objedinjuje razne aspekte urbane kulture, vizualne umjetnosti i umjetnosti ulice (street art). U dnevne aktivnosti svake su godine uvrštene edukativne aktivnosti kao što su besplatne radionice i predavanja na temu glazbe, urbane kulture, umjetnosti, zdravlja itd. Posjetiteljima je na taj način proširena, i vremenski i sadržajno, paleta aktivnosti kojima se mogu baviti u sklopu festivala. 

Atraktivna lokacija neposredno uz more, a uz to i slobodan ulaz i besplatno kampiranje još su neke od karakteristika koje čine ovaj festival jedinstvenim.  

Novosti i festivalska događanja mogu se pratiti na društvenim mrežama (Facebook stranica festivala: https://www.facebook.com/pandemoniumfest , Instagram: https://www.instagram.com/pandemonium_festival/?hl=hr ). 

pandemonium umag festival koncert zlatorog najgora spika ikad 2
Galerija fotografija (12)

Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati