Boys, Boys, Boys - prezentacija rada u Svetvinčentu 29. kolovoza

Boys, Boys, Boys - prezentacija rada u Svetvinčentu 29. kolovoza

24.8.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Niz umjetnika okupljenih unutar produkcije SABMARINE tijekom tekućeg tjedna u okviru rezidencijalnog programa u Mediteranskom plesnom centru radit će na istraživanju za plesnu predstavu Boys Boys Boys. Rezultat njihova rada u formi mini izvedbe održat će se u nedjelju, 29. kolovoza u 21 sat. 

Izvedba na pozornicu postavlja tri plesača koji istražuju svoje tijelo i propitkuju maskulinitet u odnosu na društvo unutar kojeg egzistiraju. U istraživanju se oslanjajući na osobno iskustvo, koje prevode u plesni jezik, stvara plesni materijal.

Koreografiju potpisuje Mateja Miković, dramaturgiju Espi Tomičić. Predstavu izvode Endi SchrotterKristijan Nujster i Filip Renić. Producenti su Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković

Kroz istraživanje na rezidenciji Mediteranskog plesnog centra autori očekuju ostvariti stilske, i tematski čvrste, temelje za ulazak u proces stvaranja izvedbe, a koje će prikazati na završnoj prezentaciji i dorađivati u odnosu na feedback koji dobiju.

Broj mjesta je ograničen te je obavezna rezervacija na email petra@svetvincenatfestival.com. Ulaz je besplatan, no pozivamo vas da ostavite donaciju u skladu s vašim mogućnostima kojom ćete potpomoći pokrivanje troškova izvedbe i daljnji razvoj kontinuiranog programa MPC-a. 

festival plesa i neverbalnog kazališta svetvinčenat boys boys boys
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati