Besplatne ulaznice i nova radna iskustva za studente na Republici

Besplatne ulaznice i nova radna iskustva za studente na Republici

25.6.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Znanost i tehnologija

Od 18. do 20. srpnja Rijeka će svjedočiti trodnevnom miksu velikog broja inspirativnih predavanja, korisnih radionica i uzbudljivih interaktivnih programa  - festivalu REPUBLIKA. U srži edukativan, ali daleko neformalniji od svake konferencije, događaj je to koji se bavi temama progresivne kulture i koji okuplja mlade koji ne žele samo konzumirati, već i stvarati, promišljati i oblikovati svijet u kojem živimo.

 

Sa željom da okupe što više takvih kvalitetnih mladih pojedinaca, Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci i festival Republika odlučili su osigurati riječkim studentima besplatne ulaznice za Republiku.  Pozivaju se studenti Sveučilišta u Rijeci željni novih znanja, iskustava, druženja i zabave da se prijave za besplatne ulaznice putem jednostavne prijavnice otvorene na www.republika.io  i na taj si način osiguraju ulaz na sve dnevne i noćne programe Republike.

 

Kompleksni događaji poput Republike ne mogu uspjeti bez velike i nesebične pomoći volontera. Stoga Republika nudi jedinstvenu priliku zainteresiranim studentima da sudjeluju u organizaciji ovog događaja kroz volonterski program u sektorima marketinga, komunikacija, programskoj produkciji i brojnim drugim segmentima festivala. Volonteri će dobiti priliku razviti nova iskustva i vještine, upoznati se s timskim radom, biti domaćini brojnim predavačima te steći uvid u organizaciju jednog velikog događaja kao što je Republika. Svi koji imaju želju postati dio Republika tima, mogu ispuniti prijavnicu na službenoj stranici festivala.

 

Tijekom tri dana održavanja, festival Republika okupit će više od tisuću mladih ljudi iz cijeloga svijeta i ponuditi im edukaciju i zabavu na dvije jedinstvene lokacije, bivšoj tvornici ‘Rikard Benčić’ i brodu ‘Galeb’. Više informacija o događaju, kao i detalji o programu dostupni su na službenoj stranici festivala www.republika.io i na društvenim mrežama www.facebook.com/RepublikaFest i twitter.com/RepublikaFest.

republika fest a maze rockpaperstartups share pause start art expo rijeka google mozilla start up besplatne ulaznice volontiranje studenti sveučilište
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati