8. doFuraj svoj film!

8. doFuraj svoj film!

13.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Festival igranog filma u Puli, dobro to znamo, već desetljećima je mjesto na kojem se mogu pogledati najnoviji filmovi domaće i svjetske produkcije. Pula je prije svega sinonim profesijskog filma, no posljednjih godina i amateri imaju svoju nišu. Naravno, radi se o natječaju doFuraj svoj film! kojeg već osam godina zajedničkim snagama organiziraju T-Com i Festival.

 

 

Kao i ranijih godina prijavit su se mogli filmovi snimljeni u trajanju od 5 sekundi do 3 minute. Ocjene ove godine čeka dvadeset i četiri amaterska rada koji su uvršteni u natjecateljski raspored dok će prolaznici moći pogledati sve uratke u sklopu programa Ukratko na Portarati, i to u utorak, 19.7.2011. s početkom od 21.30 h.

 

Tročlani ocjenjivački sud u sastavu Jakov Kosanović, filmski kritičar i novinar Slobodne Dalmacije, Dario Marušić glazbenik i etnomuzikolog te Matija Debeljuh, multimedijalni umjetnik, odlučuju o dobitniku primamljivih nagrada koje je osigurao T-Com. Riječ je o GSM uređaju Samsung Galaxy S II s pripadajućim Simpa Internet mini Start-om i TV LCD Samsung LE22C350D1W. Trenutačno je Samsung Galaxy najbrži mobilni uređaj na tržištu. Igranje igrica ili pak preuzimanje sadržaja s Interneta uz ovaj uređaj posebno su iskustvo s obzirom da se odvijaju uz neslućene brzine te bez zastoja. Za potpuno iskustvo surfanja internetom tu je i velik zaslon.

Osim nagrada o kojima odlučuje ocjenjivački sud, T-Com kao partner Festivala dodjeljuje nagradu i pobjedniku po izboru posjetitelja MAXzone Tportala, Radi se ponovno o brzom Samsung Galaxy S II s pripadajućim Simpa Internet mini Start-om.

 

Vaša projekcija počinje kad zaželite, stoga, krenite klikati… vrijeme je za posjet MAXzoni i amaterskim filmovima. Online glasovanje za najbolji film će trajati još nekoliko dana, zaključno s 18. srpnjem, a nagrada najboljem filmu po mišljenju ocjenjivačkog suda dodijelit će se u Areni.

PR

pula film festival pff 58.pula film festival
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati