Najave - Tribina "Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije"

Tribina "Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije"

Tribina "Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije"

Datum i vrijeme: 30.11.2019. 10:00 - 30.11.2019. 0:00

Organizator: Udruga Potrošačica

Lokacija: Srednja škola Mate Blažina Labin

Ulaznica: 0kn

Udruga "Potrošačica“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske Potrošačica osnovana je prošle godine s ciljem informiranja, educiranja i savjetovanja potrošačica Hrvatske. Dan nakon konferencije New Deal za potrošače koja se održava u Viškovu održat ćemo u Labinu Prezentaciju novih pogodnosti za potrošače Istarske županije.


Pozivaju se svi zainteresirani na tribinu Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije koja će se održati u Srednjoj školi Mate Blažina, Rudarska ulica 4, Labin u subotu 30. studenog 2019. godine s početkom u 10:00 sati.


Na tribinu Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije Društvo Potrošačica će potrošač(ic)e upoznati s dokumentom Europske komisije pod nazivom New Deal za potrošače: Komisija jača prava potrošača i njihovu provedbu.
Cilj tribine je educirati potrošače kako bi stekli relevantna znanja i vještine na temelju kojih mogu donositi ekonomski opravdane i informirane odluke. Projekt Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije s HRK 2.536,85
sufinancira Istarska županija, Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu.