19. siječanj 2018.
RSS feed
Prijava korisnika

11.1.2018. Crna kronika - PODNESENA KAZNENA PRIJAVA PROTIV 32-GODIŠNJAKA OSUMNJIČENOG ZA OŠTEĆENJE 11 AUTOMOBILA U LABINU

Foto vijesti

Labinska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio 11 kaznenih djela oštećenje tuđe stvari. Muškarca se sumnjiči da je u noći s 29. na 30. prosinca u Ulici Karla Kranjca u Labinu, oštetio 11 automobila.

 

Istraživanjem je utvrđeno da je razbio stakla na automobilu Mazda, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Pićna i automobilu Citroen, pulske registarske oznake, u vlasništvu 43-godišnjakinje te oštetio vrata i gume na teretnom automobilu Renault Transporter, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Pule.

Također, sumnjiči ga se da probušio gume na osam automobila i to automobilu WV Passat, austrijske registarske oznake, u vlasništvu 64-godišnjeg državljanina BiH, automobilu Alfa Romeo, pulske registarske oznake u vlasništvu 25-godišnjaka, automobilu Citroen, pulske registarske oznake u vlasništvu 35-godišnjakinje, automobilu Chevrolet, pulske registarske oznake u vlasništvu 33-godišnjaka, automobilu Peugeot, pulske registarske oznake u vlasništvu 37-godišnjaka, automobilu Mazda, njemačke registarske oznake u vlasništvu 35-godišnjaka, automobilu Chervolet, pulske registarske oznake u vlasništvu 37-godišnjaka i automobilu Renault, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Labina.

 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

 

 

Povezane vijesti:

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je oštetio 11 automobila

VANDALIZAM U LABINU: OŠTEĆENO NAJMANJE 11 VOZILA, ŠTETA U STOTINAMA TISUĆA KUNA: Na automobilima probušene gume...

 

Foto: LC

 

 

Upisao: labin.com | Izvor: PU Istarska

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  maher5
  11.1.2018.
  19:18
  Da je neki Mujo bili bi inicijali, ovako piši kući propalo.
 • Korisnik
  Forza Tulio
  11.1.2018.
  23:51
  Ma da so peljali službeni veturi ne bi se toko pojidali zbog tog štupidina ošto bi in firma popravila veturi.
 • Korisnik
  Marx
  12.1.2018.
  07:13
  Kakvo društvo/obitelj, takvi pojedinci! Odgovornosti naravno nema, jer nitko je danas ne preuzima, tj. nitko nije kriv, pa ni onaj masovni ubojica Horvatinčić. A tko nam tek vodi državu pa sve do županija, općina i gradova, Uprava i razno raznih tvrtki, korumpiranih političara i lažnih branitelja... pa Bandići, Jakovčići, Ostojići, Markičke do saborskih polupismenih vitezova, Radina i Pupovaca... Šeksa...
 • Korisnik
  maher5
  12.1.2018.
  12:08
  Nemoj tako, dobar je Pupavac, okreće se kao limeni pijetao na vjetru.
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI