13. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

25.8.2011. Društvo - HEP DONIRAO LABINSKE UDRUGE LABIN ART EXPRESS XXI, LABIN – ZDRAVI GRAD I UDRUGU PUT – DRUŠTVO ZA KOMUNICIRANJE AMBIJENTA

Foto vijesti

Hrvatska elektro privreda je krajem srpnja objavila rezultate Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2011. godini za projekt „Svjetlo na zajedničkom putu“.

Na natječaj su stigle 1.562 prijave, od čega je 158 bilo nevažećih, jer nisu udovoljavale objavljenim uvjetima natječaja. Članovi Povjerenstva za prosudbu prijavljenih projekata, ocijenili su svaki prijavljeni projekt, te su projekti rangirani s obzirom na prosječnu ocjenu. Uprava HEP-a je na prijedlog Povjerenstva donijela odluku da se donacije odobre za 196 projekata. Odobreno je 57 donacija u kategoriji “mladi”, 46 u kategoriji “umjetnost i kulturna baština”, 58 u kategoriji “humanitarno djelovanje”, 16 u kategoriji “okoliš” i 19 u kategoriji “znanost i društvo”.

Donacije je dobilo i 12 društva i udruga iz Istarske županije. U kategoriji mladi donacije su dobili: Udruga Labin – zdravi grad, Put – društvo za komuniciranje ambijenta iz Labina; Udruga gluhih i nagluhih Istarske županije, Klub djece i mladeži gluhih i nagluhih iz Pule; te Sa(n)jam knjige u Istri, Pula.

Udruga za revitalizaciju i razvoj naselja Sutivanac, Kulturno-umjetnička i športska udruga Lovreč i Labin Art Express XXI dobili su donaciju u kategoriji umjetnost i kulturna baština.

Na području humanitarnog djelovanja donacije su dobili: Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije, Udruga slijepih Istarske županije, Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Zlatne ruke i Zaštitna radionica Tekop Nova, ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom (svi iz Pule)

Udruga Zelena Istra iz Pule dobitnik je donacije u području zaštite okoliša.

Rezultati natječaja
Upisao: EmZe | Izvor: Barkun

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  zodiax
  25.8.2011.
  22:32
  Ovo je ironija, i sprdnja. HEP koji svojim projektom Plomin3 najviše prkosi zdravlju,okolišu i kulturnoj baštini,
 • Korisnik
  sivi
  25.8.2011.
  22:55
  Kao Rockwool s onim dječjim igralištem
 • Korisnik
  Marx
  26.8.2011.
  08:11
  I vise nego tocno! Multinacionalke igraju na kartu potkupljivanja lokalno korumpiranih cobana, da bi svojom elokventnoscu (beeeee) lagali narod koji ih je birao, i prodavao maglu. E ovco,ovco sto si glupa...
 • Korisnik
  Navigator
  26.8.2011.
  10:51
  Onaj koji ima imalo mozga u glavi bi donaciju prihvatio, pametno je iskoristio i, ako ga to već veseli, i dalje ispoljavao negativne stavove naspram HEP-u/RW-u ili sličnima. Što je bolje? Imat igralište ili ga ne imat?
 • Korisnik
  Marx
  26.8.2011.
  12:21
  ...sto je bolje Navignjavatorbeeee, imati raka na plucima ili na pijate?
 • Korisnik
  zodiax
  26.8.2011.
  23:34
  Multinacionalke uspostavljaju novi svetski poredak. Padaju eto Gadafi i Mubarak. Samo zbog "demonkracije" i iskljucivo zato, mjesto plavih kaciga poslali su NATO.
 • Korisnik
  zodiax
  26.8.2011.
  23:53
  sve je isto ko i lane, tko je s moje strane, morače u partizane.
 • Korisnik
  zodiax
  27.8.2011.
  01:03
  Slaven sam majko, siromašna roda, što visoka čela ispod zvezda 'oda. Razdeli nas vera,u tri razna smera. Svaki čoban, stoku, svojoj štali čera. Razdeli nas škola, na učena i vola, Razdeli nas Banka, na Srećka i Janka, Razdeli nas tvornica na "bossa" i gola, Razdeli nas udruga, razdeli nas stranka, ali ništa zato, sjedini nas NATO.
 • Korisnik
  sivi
  27.8.2011.
  08:38
  NATO okupacija, u službi naftnih korporacija.
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI