13. prosinac 2017.
RSS feed
Prijava korisnika

23.8.2011. Kultura - 2. ART DAYS - DANI UMJETNOSTI OD 26. DO 28. KOLOVOZA U LABINU

Foto vijesti Projekt Art Days - Dani umjetnosti, u organizaciji Savjeta mladih grada Labina, događati će se u pitoresknoj starogradskoj jezgri srednjovjekovnoga Starog grada Labina od 26. do 28. kolovoza.
Art days i ove godine u programu daje priliku prvenstveno mladim stvaraocima da dokažu svoj kreativni potencijal i to kroz dva različita koncepta afirmacije mladih umjetnika – prvi izlaganjem rukotvorina iz svih umjetničkih sfera (umjetničkih slika, skulptura, fotografija, hand made proizvoda, grafita, instalacija...) te drugi kroz dramska uprizorenja, performanse, ulične zabavljače i plesače te žonglere. Novost je da su se mladi putem javnog poziva javili i uz već isplanirani program Art days-a imali priliku i sami svojom umjetnošću pridonijeti programu, a ovogodišnji program je:

26.08. PETAK:

19,00 – RADIONICA IZRADE SVIJEĆA (MLADEN BAJRAMOVIĆ) / ISPRED MUZEJA

19,00 – KOSTIMIRANI LIKOVI IZ BAJKI (ULICAMA STAROGA GRADA)

20,00 – RADIONICA PLETENJA MODNIH DODATAKA / ISPRED MUZEJA

20,30 – LUTKARSKA PREDSTAVA ZA DJECU : „ZLATOKOSA I TRI MEDVJEDA“/KOD ŠPINE

21,00 – KONCERT - ROCK BALADE : KRISTIJAN ČORALIĆ (GITARA) / ISPRED CRKVICE SV. STJEPAN

21, 30 – „VATRENI SHOW“ /  KOD SIPE BARA

22,00 – KONCERT - JAILBREAK : GUNS N ROSES REAL TRIBUTE BAND / KOD ŠPINE

 

27.08. SUBOTA:

19,00 – FREESTYLE NOGOMET (PERFORMANCE) / ISPRED MUZEJA

19,00 – KOSTIMIRANI LIKOVI IZ BAJKI  / ULICAMA STAROGA GRADA

20,00 – PREDSTAVA ZA DJECU : „ALADIN“ / KOD ŠPINE

20,45 – LUTKARSKA PREDSTAVA ZA DJECU : „PINOKIO“ / KOD ŠPINE

21,00 – NIKOL VIDAK : KONCERT (GITARA, KLAVIR) / ISPRED CRKVICE SV. STJEPAN

21,00 – PREDSTAVA „I TAKO JE NASTALA BISKA“, RI TEATAR / KOD SIPE BARA

21, 30 – „VATRENI SHOW“ / KOD SIPE BARA

 

28.08. NEDJELJA:

19,00 – FREESTYLE NOGOMET (PERFORMANCE) / ISPRED MUZEJA

19,00 – KOSTIMIRANI LIKOVI IZ BAJKI  / ULICAMA STAROGA GRADA

20,00 – LUTKARSKA PREDSTAVA ZA DJECU : „PUSTOLOVINE HARLEKINA I COLOMBINE“ / KOD ŠPINE

21,00 – NIKOL VIDAK : KONCERT (GITARA, KLAVIR) / ISPRED CRKVICE SV. STJEPAN

21, 30 – „VATRENI SHOW“  / KOD SIPE BARA

22,00 – GLOSA ART : ACOUSTIC / EXPERIMENTAL / ROCK KONCERT / KOD ŠPINE

23,00 – THE MEZCAL MOON : BLUES ROCK KONCERT / KOD ŠPINE

 

 

+ IZLOŽBE UMJETNIKA, ULIČNI SVIRAČI I PERFORMERI – ULICAMA STAROGA GRADA

+ STREET ART (MELITA MATOVIĆ) - IGRALIŠTE ĐIL

+ SIPE BAR : PROMOCIJA KOKTELA ART DAYS

 

 

PR

 

Upisao: EmZe

KomentariKOMENTARI:

 • Korisnik
  zodiax
  24.8.2011.
  01:00
  da IZRADE SVIJEĆA da KOSTIMIRANI LIKOVI IZ BAJKI da PLETENJA MODNIH DODATAKAISPRED MUZEJA LUTKARSKA PREDSTAVA ZA DJECU, ma gdje bas za djecu? da REAL TRIBUTE BAND -KOD ŠPINE da ULIČNI SVIRAČI THE MEZCAL MOON : BLUES ROCK KONCERT / POD CREPNJO
 • Korisnik
  Cico
  25.8.2011.
  13:20
  A sve pod vodstvom Alena Islamovića, pardon, Halilovića, Halal IDSa i J. Batelić, lutke sa naslovne strane! Kažu da su to novi zapovjednici posade Staroga grada!
 • Korisnik
  Goldfinger
  25.8.2011.
  13:27
  Cico, čemu takva sujeta i jalnuško-zlobni sarkazam? Pusti mladež neka radi! Bolje da nešto organiziraju, nego da destruktivno djeluju! :)
 • Korisnik
  Cico
  25.8.2011.
  13:42
  Najradije bi rekao da si u pravu, ali mislim da nisi! Stvar je u tome da se nešto dešava, to je istina! Ali, stvar je u tome da su Labinjani zadovoljni sa činjenicom "da se nešto dešava", dok je kvaliteta upitna! Druga stvar! Organizatori nisu nezavisni! Ovise direktno o gradu, svakodnevno se druže sa gradskim službenicima, jednom je i otac vijećnik, dok je Jeleni otac dvorski arhitekta! Dakle, žalosno je to, što i mladi sve više ovise o politici, postaju poslušnici..... Ovakve stvari trebala bi organizirati isključivo nezavisna scena, nevladine i nezavisne udrug! Jer, na kraju, opet sve rade po diktatu....
 • Korisnik
  Cico
  25.8.2011.
  13:45
  Ili, kako bi rekao Maršal Franjo, sve su to smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i – jednostavno – prodane duše.
 • Korisnik
  oldtown
  25.8.2011.
  14:28
  cico, cico, tako tih kad visiš u Sipe baru, tako glasan na portalu...
 • Korisnik
  Goldfinger
  25.8.2011.
  14:47
  E Cico, jeli bitno dali su zavisni ili nezavisni..?? Ako je nešto kvalitetno, jel bitno dolazi li iz Grada ili iz neke NGO?? I još nešto, mislim da nije u redu spominjati rodbinske veze organizatora i "dvorskih arhitekata" te gradskih vijećnika.. Ako je osoba kvalitetna, mora li biti taoc svog porijekla i krvnih zrnaca koji je vežu za (poznate) pretke?? Dali da ti ljudi ostanu cijeli život u mišjoj rupi, jer su djeca "nekoga", neke batice? Mislim da tako ipak ne razmišljaš... A kad već spominješ Franju generala i njegove "crvene, žute i zelene vragove", "smutljivce", "stoku sitnog zuba", "jalnuške diletante", "iredentiste i autonomaše", "prodane duše" etc., ipak mislim da si u mogućnosti, da bi se i ti prodao za "par judinih škuda"... Nemoj co zamerit!
 • Korisnik
  Cico
  25.8.2011.
  17:59
  Aurelio, neman ti co zamerit! Bitno je da se mi kapimo! Možda sam malo i pretjerao, ali ipak mislim da u Labinu nema slučajnosti! Svaka javna osoba koja se bavi javnim radom mora biti spremna na prozivanja, kako pozitivna, tako i negativna! Reci ti meni jeli ovo slučajnost! Dakle, taj predsjednik inicijala A. H. je nedavno dobio posao u gradu, član je mladeži IDSa, predsjednik je Savjeta mladih, organizator Art Daysa i sin od vijećnika koji drži IDSovce za muda! Jel to slučajnost!!!!!!!
 • Korisnik
  Lazar Latihi
  25.8.2011.
  18:08
  Otkuda to da je clan mladezi IDS-a? Da bude coro, va Klube mlodeh IDS-a nimamo njega na popise clanova. A mene je popis dostavljen pred 2-3 dni.
 • Korisnik
  Goldfinger
  26.8.2011.
  07:48
  Ok, Cico.. To sa javnim osobama se mogu i složiti... Kritika da, pozitivna ili negativna.. Ali mislim da to nema veze s ovim što pišeš... Dosta toga što si naveo, je po mojim saznanjima i netočno... I Lazar ti kaže nešto u tom smislu..
Za komentiranje morate biti registirani! Registracija Registracija
Pratite komentare na ovu vijest putem RSS kanala RSS

ARHIVA - VIJESTI