| Author |
Topic  |
|
oboreni
Srbija i Crna gora
61 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 00:28:56
|
Sta mislite, koji je najposjeceniji labinski portal?
Neko je pasteao link u komentarima na Siteu od Novih Foji pa prenosim:
http://skrati.net/labinskiportali
Alexa kaze da je Labin.com, pa ispod njega Novifoji.com, a na zacelju je Labin.info |
|
|
crni
1348 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 00:35:29
|
Mislim da je labin.com / labinsport.com - ima preko 600 clanova, skoro 700, stalno neki komentari, rsprave...foji su jako pali u zadnje vrijeme, nisu im bas vjesti neke, forum katastrofa. ovaj na labin.com bi se dao dobro izmjenit!
 |
 |
|
|
Foxitrunner
Croatia
192 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 11:48:25
|
Cinjenica jest da se posjecenost nekog web sitea ne mjeri kvantitetom komentara (sto se ne podudara sa kvantitetom komentatora). Primjecujem da jako puno hrvatskih web siteova/portala ima manje komentara,ali iznimnu posjecenost. Pritom mislim naravno na Net.hr koji je po svim statistikama najposjeceniji web portal u HR, s mogucnosscu komentiranja, ali sami komentari, njima dolaze na mail. Sto se tice istarskih web portala, izdvajam www.barkun.hr kao jedan od, meni osobno najkvalitetnijih istarskih portala, sa vrlo malo komentara,ali velikom posjecenoscu. Velikom azurnoscu.
Sto se tice striktno lokalnih siteova, kod mene pali vise kvaliteta u vijestima, te pristup citateljima i to bez neke velike pompe.
Smatram da Foji iako imaju vise autoriziranog sadrzaja, jako srozavaju svoj site pristupom korisnicima, brisanjem njihovih komentara te objavljivanjem vijesti iskljucivo radi komentiranja,a ne vijesti kao same. Njihove mjesecne objave posjecenosti su krajnje djetinjaste i to tim vise sto su Foji, primarno papirnato izdanje. Nije mi jasna cinjenica zasto se dopusta da se u njihovim izvjestajima pise o posjecenosti ostalih siteova (sto naravno poprilicno pristrano i samim time i nesitinito). Smatram krajnjom malogradjanstinom inzistiranje njihovih citatelja na objavljivanje nekih odredjenih vijesti koje procitaju negdje drugdje.
Smatram da marljivost, potencijal, enormno znanje, kreativni marketing, skromnost i izuzetno dobra psihologija sa ljudima mogu uciniti cudo na siteovima, i to upravo zato sto se nikad ne zna tko sve ovdje cita i sto sve moze biti jako veliki plus ili jako veliki minus, da li citateljima ili samim kreatorima sitea.
Moje pohvale definitivno idu LabinSportu koji prati sva lokalna sportska dogadjanja (dobro mozda ne sva),ali gdje svaki tekst uzdrma javnost (onu zainteresiranu), i ukazuje koliko stvari ovdje smrde. Poglavito mi je drago da je problem oko Barbare Belusic izasao u medije.
Javnost smo svi mi, i od nas cete imati podrsku dok god se prema nama odnosite kao sa ljudima koji kreiraju istu.
|
Edited by - Foxitrunner on 01/02/2008 11:49:07 |
 |
|
|
Kragulj
130 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 15:56:16
|
quote: Originally posted by crni
Mislim da je labin.com / labinsport.com - ima preko 600 clanova, skoro 700, stalno neki komentari, rsprave...foji su jako pali u zadnje vrijeme, nisu im bas vjesti neke, forum katastrofa. ovaj na labin.com bi se dao dobro izmjenit!
Ti se Crni nemas sta ljavljat buduci da si non stop na forumu od Foji, sto ti bas i ne ide na cast. Razmisljaj malo otvorenije i mudrije. |
 |
|
|
crni
1348 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 20:10:36
|
quote: Originally posted by Kragulj
quote: Originally posted by crni
Ti se Crni nemas sta ljavljat buduci da si non stop na forumu od Foji, sto ti bas i ne ide na cast. Razmisljaj malo otvorenije i mudrije.
Ma nisam non stop, samo se neki put natjecem ko ce stavit vise slika, najave normalno da stavim na sve forume pa i tamo:) A ostalo ne gledam!
 |
 |
|
|
bambi
Istria
615 Posts |
Posted - 02/02/2008 : 21:07:20
|
Osobno smatram da je www.barkun.hr najbolji portal na ovim prostorima. Međutim ovdje se govori o labinskim stranicama,pa nemam što drugo reći nego da www.labin.com ipak prednjači pred svima. Pozdravljam ekipu labin.com-a i samo tako naprijed.
Kova je nasa. |
 |
|
|
crni
1348 Posts |
|
|
mauro
Belarus
31 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 16:24:24
|
A sta je s onim e-labin.com, to je bio neki forum ako se ne varam?
|
 |
|
|
crni
1348 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 20:18:01
|
quote: Originally posted by mauro
A sta je s onim e-labin.com, to je bio neki forum ako se ne varam?
Trenutno je zamrznut, mozda se opet nesto pokrene |
 |
|
|
labin.com
Istria
188 Posts |
Posted - 24/02/2009 : 23:44:09
|

Gemius istrazivanje posjecenosti hrvatskih portala za razdoblje srpanj 2008. - sijecanj 2009. (izdvojeni su istarski portali ukljuceni u istrazivanje) |
 |
|
|
crni
1348 Posts |
Posted - 25/02/2009 : 11:00:11
|
Pohvale |
Edited by - crni on 25/02/2009 15:35:26 |
 |
|
Topic  |