LC forum
LC forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 LC.forum
 INTERNET
 Najposjeceniji labinski portal

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Insert YouTube

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
oboreni Posted - 01/02/2008 : 00:28:56
Sta mislite, koji je najposjeceniji labinski portal?

Neko je pasteao link u komentarima na Siteu od Novih Foji pa prenosim:

http://skrati.net/labinskiportali

Alexa kaze da je Labin.com, pa ispod njega Novifoji.com, a na zacelju je Labin.info
10   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
labin.com Posted - 18/03/2009 : 11:49:15
Google planer podaci (koriste se podaci iz Google Analyticsa):

crni Posted - 05/03/2009 : 21:57:49
quote:
Originally posted by Lucifer

ja brijem da ove slike i nemaju nekog smisla kao ni cijela ovdje rasprava
slažem se
Lucifer Posted - 05/03/2009 : 20:28:58
Koja je fora sa puranima, crveni SDP-ovci Opet nešto ima veze sa politikom...ma ne...ja brijem da ove slike i nemaju nekog smisla kao ni cijela ovdje rasprava

Lucifer Posted - 05/03/2009 : 20:27:03
Mudra rasprava nema što!
Kreatura zvana Robert Matt je za sve one koji ne znaju, osoba koja uređuje Foje (iz Labina),a iz nekog čudnog razloga sere po konkuretskom mediju.
Nevjerojatno, krajnje profesionalo i mudro. Ima vas stvarno svakakvih,ali čovjek se nije nadao toliko prilivu konobara na Labinštini i to onih mudrih

crni Posted - 05/03/2009 : 17:31:16
Dragi Matko,

nama je labin.com samo hobi, a ne posao. Da nam je to posao naravno da bi se više zalagali i to bolje odradili kao što bi to ti trebao odrađivati na novim fojima. Ako ne možeš naći neke bolje teme od samih tračeva bolje da ništa ni ne radiš/radite.

Zanimljivi su mi vasi "novinari" koji vijesti sa youtube-a tretiraju kao svoje Fotografije koje uopce nisu oni fotografirali smatraju njihovim. Jos malo pa ce i objave za medije poceti tretirati pod svoje

Portal labin.com zamisljen je da svi korisnici mogu objaviti/prenjeti svoju ili bilo koju drugu vijest vezanu za Labin ili pod neobavezno za neki drugi grad.

Zasto si ti uopce ovdje? Da dodatno povecas posjecenost? E pa hvala ti na tome
oboreni Posted - 05/03/2009 : 15:36:40
Lima, da je forum, odnosno site moj statistiku bi imao odmah, ali ovako ipak ces se morat obratit na neku drugu adresu.
Sta se tice tvog zagrijavanja, bolje zagrij stolicu pa nauci ponesto, djelujes nekako pretupavo za bilo kakvu raspravu.
robert matt Posted - 05/03/2009 : 15:02:40
Puranići vidim da se još uvijek držite istog i nakon objašnjenja, , baš mi je žao šta se danas nisam stigao družiti sa vama (pilići moji mali), ali netko mora i raditi, nisam ja kao vi da dođem na posao u 8 i do 8.30 sve iskopiram i pastiram i gotovo za danas

Ako nemate neke jače argumente za mene onda ste mi sve rekli...

Crnić ova zadnju nebi ni ja bolje rekao za sebe... THanx

Oboreni pa vi ste posjećeniji Forum ili kako bismo to vaše izdanje nazvali, pa dokaži se do kraja... Ja ću ti to ionako pobit sa svojim, za kraj... ili se možda osramotit po tebi pa ajd...
+
sapunica naravno...

A možemo i nastaviti taman sam se počeo zagrijavati...

mauro Posted - 04/03/2009 : 23:43:25
Nase drustvo puno je konobara, psihologa amatera, ne shvacas ti to crni, ima nesto psihoanalitickog u posluzivanju. I Freud je bio konobar na neki nacin

crni Posted - 04/03/2009 : 23:40:34
Matko zasto nikada nisi zavrsio fakultet kada si tako mudar!? Jer ti to ne treba, jer si psiholog i bez toga. Nravno da jesi
oboreni Posted - 04/03/2009 : 23:36:28
quote:
pa stvarno... Vjerujem da svaka budala to zna ako vi to znate, zato sam vas vjerojatno htio "pohvaliti" s obzirom da ni na jedan moj komentar niste znali odgovoriti, da vidim koliko vam mašta radi svašta i koliko daleko možete otići što ste mi upravo i dokazali sa ovim međuvremenom, tj. jednostavno ste preplitki za mene koliko god vas ima... Ali nije bed u još jednom međuvremenu vrijedi još uvijek ona ponuda za google analitics, pa skinite gaće ako imate šta pokazati... Psihologija za sada moram priznati da vam i nije baš neka jača strana, a hebiga...
A sapunica naravno slijedi...

Lima, nisi bas previse uvjerljiv. Pametan covjek zna priznat svoju pogresku, dok ti... hehe, to je vec druga prica, pokopavas se i dalje.

Kad se vec hvalis pokazi nam taj vas analytics, daj koji screenshot da se svi divimo.

LC forum © LC Labin.com Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000